Stand Enikő

Gyógyító Szív Meditáció Mester-coach

Betegágyból vissza az életbe! - a gyerekem által az én történetem

Mindenkinek megvan a maga keresztje. Kinek ez, kinek az. Gyász, válás, betegség…Nálam a kálvária akkor kezdődött, amikor a lányom 23 évvel ezelőtt 13 évesen elkezdett fogyni. Aztán folyamatosan jelezte, hogy mennyire fáradt, mennyire nincs ereje semmihez. Az ijedtség akkor kezdődött igazából, amikor egyik reggel iskolába menet csak a következő sarokig jutott el, és onnan vissza kellett fordulnia, mert nem volt ereje továbbmenni. Egy hónap sikertelen háziorvosi kezelés után következett a kórház. A gyerekem egyre soványabb lett, egyre gyengébb. Komolyan kezdtem aggódni, amikor két hét kórházi tartózkodás után se tudtunk semmit. A bizonytalanság, a tehetetlenség, kétségbeesés, hogy ki vagyunk szolgáltatva az orvosoknak, hogy még mindig nincs diagnózis, felőrölt bennünket. Ha rossz is, csak már tudjuk, mi van! Két hónap után derült ki, hogy egy autoimmun betegséggel állunk szemben, Colitis ulcerosa, amit később Crohnra módosítottak. Kaptunk gyógyszereket „finom” kis mellékhatásokkal. Hab a tortán, hogy nem is hatottak. A gyerekem hol jobban volt, hol rosszabbul. Hasi görcsök, hasmenés, állandó gyengeség. Az iskolában a tanárok nem hitték el még nekem sem, hogy rosszul van, hogy ülve is alig bír létezni. Fortyogott bennünk a düh és a harag. Több alkalommal is be kellett feküdnie a lányomnak kórházba, annyira rosszul volt. Vajon tudnak segíteni? Mindannyiszor megjelent a tehetetlenség, a kétségbeesés, a bizonytalanság, hogy tudnak-e segíteni az orvosok, szívünkben a rettegés, hogy másnap életben lesz-e még? A lányom kétségbeesetten kérdezte „Anyuci, ugye nem halok meg!?”Azt figyeltem meg, hogy a betegség fellángolása és a gyerekem érzelmi állapota között szoros összefüggés volt. Ha lelkileg jól érzi magát, a betegsége is lenyugszik. Viszont, ha a lelke háborog, és nem tudja lecsillapítani, akkor a betegsége is fellángolt ugyanúgy, mint a lelke. Minden betegség mögött mélyen gyökerező lelki fájdalmak szabdalják szét az ember szívét.  Egyre több diéta és alternatív gyógymód gyűrűzött be Magyarországra is, így elég sok mindent kipróbáltunk.

Áttörő sikert viszont csak akkor arattam, amikor megismerkedtem a GYÓGYÍTÓ SZÍV MEDITÁCIÓVAL. Először saját magamon dolgoztam, aztán a lányommal is el kezdtem dolgozni, aki már három hónapja csak az ágyat nyomta, nem tudott fent lenni. És..… egyszer csak felkelt az ágyból! Azóta utazik, ismerkedik, barátkozik. Bepótolja azt, ami a betegség miatt az elmúlt évtizedekben kimaradt az életéből. Jól érzi magát a bőrében, jön-megy, intézkedik, ÉLVEZI AZ ÉLETET.   

Hiszem, hogy van kiút a betegágyból!
– Hiszem, hogy nincs lehetetlen. (Csak tehetetlenség. Anyukámtól tanultam.)
– Hiszem, hogy mindenki megérdemli az egészséget, a boldogságot.
– Hiszem, hogy a testi tünetek mögött valamilyen lelki fájdalom rejtőzik.
– Hiszem, hogy a tünetekkel a lelkünk jelez, hogy ideje újra önmagunk felé fordulni. 

 

Miben tudok segíteni neked?

– Segítek feltárni, mit üzen a lelked a betegségeddel.

– Segítek megkeresni a tünetek mögött rejlő okokat.

– Segítek kijönni az áldozat szerepből, hogy te irányíthasd az életedet.

– Segítek, hogy jobban érezd magad, hogy visszatalálj önmagadhoz.

– Segítek, hogy kikelj a betegágyból.

– Segítek, hogy újra élvezd az életet.

Specialitásom: Hogyan kelj fel a betegágyból, és élvezd az életet! Az autoimmun betegségek lelki okainak feltárása és oldása  Telefon: 06-30/33-40-009E-mail: eniko.stand@gmail.com”

 

Hogyan kelj fel a betegágyból, és élvezd az életet! Mutatom.
Stand Enikő
Specialitásom: Hogyan kelj fel a betegágyból, és élvezd újra az életet! Az autoimmun betegségek lelki okainak feltárása és oldása.

Időtartam: kb. 1-1,5 óra

Konzultáció ára: 20.000 Ft

+36 06 30/334 0009

eniko.stand@gmail.com

„Kedves Éva! Hálás szívvel köszönöm a meditációt. Sokat segített a problémám feltárásában és kioldásában. Rájöttem, hogy miért nincs tartós és harmonikus párkapcsolatom. Kioldódtak a félelmeim és biztos vagyok benne, hogy nemsokára megtalálom a páromat. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Gyógyító Szív Meditációt. Üdvözlettel Bea”

„Kedves Vica! Köszönöm a Gyógyító Szív Meditációt! Azonnali változást éreztem ennek hatására! Azért kerestelek meg, mert párkapcsolati téren gyakran, szinte rendszeresen megéltem a hiány fájdalmát. Féltem attól, hogy ha párkapcsolatom lesz, belém hasít a fájdalom, a szakítástól, elválástól való félelem, a hiány fájdalma. Ma már elmondhatom, hogy nincs bennem ez az érzés. A fájdalom megszűnt. Köszönöm az együttérző figyelmedet, kedvességed, lényegre látó profizmusodat a hivatásodban! Kívánom, hogy minél több szívfájdalommal élő léleknek legyen lehetőséged segíteni a jövőben! Köszönöm! 🌸