Kazinczi Eszter

Gyógyító Szív Meditáció Mester-coach

Végre merem hallatni a hangomat -az én történetem

A hangom a tavalyi év során többször meggyengült vagy el is ment, télen pedig hangszál gyulladást is kaptam. Bár pontosan tudtam, hogy a fizikai, visszatérő problémák mögött mindig húzódnak érzelmi, lelki szálak, mégsem jártam – egy ideig – a végére annak, hogy esetemben mi húzódik a probléma hátterében. Hiszen mindig voltak fontosabb dolgok, mindennapi feladatok, programok… és könnyedén telt az idő is. A problémám sem volt olyan nagy, néha egy kis torokfájdalom, mit nekem. Mígnem egy fontos tanfolyam előtt teljesen elment a hangom. Kaptam is a jótanácsokat, megerősítéseket, ” mostanában mindenkinek ilyen problémája van, a szomszédnak, meg mindenkinek”.

De én ennél többet szerettem volna tudni a helyzetemről, és az eszköz is a kezemben volt hozzá. Így a Gyógyító Szív Technikával és a tudatalattim segítségével előhívtam és gyógyítottam azokat a múltban történt sérelmeket, amelyek a torkommal kapcsolatosak, és így valójában a kommunikációban, az önkifejezésben gátoltak.

 

A folyamatban több emlék is feljött a mélyből. Alsós koromban annyit beszélgettem az osztálytársaimmal óra alatt, hogy amikor megérkezett az osztályunkba egy hallássérült lány, akkor én lettem a padtársa, így biztosan nem tudtam beszélgetni a mellettem ülővel. Ez nagyon megtört, és sok szomorúságot okozott. Otthon is többször voltam elhallgattatva. „Erről nem beszélünk”, „ilyet ne kérdezz”, „ilyet nem mondunk”, „ezt nem csinálhatjuk” felszólításokkal. Majd kiderült, hogy bizonyos szavak vannak „letiltva” a szótáramban, mert egyszer valaki, valahol azt mondta, hogy nem használhatok egy bizonyos szót, és én teljesen el is hittem. Ez a szó a gyógyítás szó volt. Sok fájdalmas és negatív emlékem volt arról, hogy mikor nem használhatom úgy a saját hangom, ahogy szerettem volna. Mikor nem mondhattam ki az igazat. Mindezekhez téves meggyőződések is társultak: „Nem vagyok elég jó”, „Nem vagyok szerethető”. „Büntetést érdemlek” stb.
Bár amikor ezekre az életeseményekre ráláttam az fájdalmas volt, és sokszor potyogtak a könnyeim, a folyamat végére mindig óriási megkönnyebbülést érkeztem, a nehéz érzések átalakultak, helyükre az önszeretet és a hála lépett.
Ma már könnyedén tartom tanfolyamaimat, beszélek emberek előtt sokszor kényes témákról is, és úgy érzem bátran merem hallatni a saját hangom. Ez az én történetem. Egy a sok közül. Mert folyamatosan bogozom ki a szálakat, amelyek a tudatalattimon keresztül mozgatnak. És nem csak engem. Mindannyiunkat.  
Bízz magadban, és hallgass a belső hangodra, még akkor is, ha halkan szól!

Talpreflexológusként 2016 óta foglalkozom emberekkel és segítek abban, hogy a csodálatos fizikai testünk és a belsőnk is harmóniába kerüljön. Amellett, hogy másoknak segítek, magamat is folyamatosan fedezem fel, és sokszor megdöbbenve tapasztalom, hogy mennyi kincset rejtegetünk önmagunkban. Ezen a felfedező úton ébredtem rá arra is, hogy mennyi minta, fix nézőpont, ítélet, megfelelési kényszer kísér, amelyek már nem támogatnak, és amelyeket időszerű letenni. Mindezekkel együtt mindig követtem a belső hangom, még akkor is, amikor nagyon halkan hallottam, ebben támogatlak és erre bíztatlak Téged is!

Hiszek abban, hogy:

– A testünk jelzései – fájdalmak, diszfunkciók, betegségek – már nagyon erőteljes jelzések.

-Hiszek abban, hogy képesek vagyunk változtatni, fejlődni, emelkedni, gyógyulni, sőt ezért jöttünk erre a világra.
– Hiszek abban, hogy a test-lélek-szellem szorosan egymásba fonódva tapasztalnak.
– Hiszek az életben. A jóságban. Magamban és Benned!

 

Miben tudok segíteni neked?

– Vannak céljaid és álmaid, de újabb és újabb félelmek bukkannak fel és akadályok gördülnek eléd?

– Nem hiszed el, hogy sikeres lehetsz?

– Nem bízol abban, hogy több területen is elérheted a céljaidat, a sikert!

– Félsz a változásoktól?

– Nem bízol abban, hogy lehetne könnyedebb az élet?

– Lehet, hogy a tested is jelez különböző fájdalmakkal, diszfunkciókkal. Jelzi, hogy eljött a változás – változtatás ideje!

– Nem tudod hogyan változtass? Milyen eszközökkel? És mi fog akkor történni? 

Lépj szintet, hogy a változás ne töltsön el többé rettegéssel, félelemmel!

 

Lépj szintet, érj el sikert több területen is!

Kazinczi Eszter

Lépj szintet, érj el sikert több területen is! Hozd ki magadból a legtöbbet!

Időtartam: kb. 1-1,5 óra

Konzultáció díja: 16.000 Ft

+36 30/330-8318

eszter.kazinczi@gmail.com