Fejes Gabi

Gyógyító Szív Meditáció Mester-coach

Újrakezdtem idehaza és otthonra leltem önmagamban - az én történetem

Világéletemben segítettem az embereknek, akár multicégnél az ügyfeleknek, majd személyzeti osztályon az alkalmazottaknak, azonban mégsem éreztem magam teljesnek. Persze ebben az sem segített, hogy 4-5 évente egy másik országba kellett átköltöznie a családnak a munkánk réven. Az elmúlt közel 25 évben 3 kontinensen és 5 országban laktam. Közben azt éreztem, hogy nem találom a helyem, mert mire megszoktam egy országban, értékes barátokra leltem, jött a következő állomás és már költöztünk is tovább, otthagyva a barátokat, az addig kialakított életünket. 

Újrakezdeni egy új idegen országban izgalmas, ugyanakkor nagyon fájdalmas és egyben ijesztő is volt. Ijesztő, hiszen olyan volt, mintha mindig két otthon között éltem volna. A munkában ott volt a folyamatos újrakezdés, új munkahely, újra bizonyítani. A magánélet, család tekintetében pedig hiányoztak a rokonaim és a barátaim, nem beszélve arról, ahogy a fiaim nőttek egyre nehezebb volt, nagyszülők, család nélkül. Egyre rövidebbnek éreztem a napokat: iskolába vinni-hozni a gyermekeket, munka, megfelelés az élet minden területén, a délutáni edzések, majd este jó háziasszonynak megfelelően főzés, házimunka, természetesen állandó rohanás mellett, mindezt egy idegen országban, amiről tudtam sosem fogom hazámnak nevezni. Belekerülve a mindennapok mókuskerekébe egyre jobban éreztem az ürességet a szívemben, a hiányt, elégedetlen voltam, nem találtam a helyem, sehol nem éreztem magam otthon. 

Négy évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy ebből elég és kezembe veszem az életem irányítását, haza költöztem Magyarországra. Már fiatal koromban is nagyon érdekelt a spiritualitás, de igazából ekkor kezdem el komolyan foglalkozni vele egyre többet olvastam, tanfolyamokat végeztem, tapasztaltam. 

Igy találtam Juditékra, rajtuk keresztül a Gyógyító Szív Meditációra, ami egy olyan módszer, ami segít megtalálni és feldolgozni azokat a blokkokat a tudatalattiban, amik akadályozzák, hogy létrejöjjön, megkapjuk, amit szeretnénk. Ez a módszer segített a helyemre kerülni, kiszabadultam sok korlátozó hitrendszerből. Rájöttem, hogy nem minden az anyagi gazdagság, sokkal fontosabb a boldogság, a jelen megélése. Elfogadom a változást, sőt már pozitívan élem meg. Újrakezdtem az életem és otthonra leltem önmagamban.

Hiszek abban, hogy:

 • mindenki képes saját kezébe venni az élete irányítását
 • mindenki lehet boldog
 • sorozatos változás is tölthet el jó érzéssel
 • idegenben is érezheted otthon magad
 • két otthon között is érezheted magad jól a bőrödben
Miben tudok neked segíteni?

 • Ha azt érzed, hogy ki akarsz szabadulni a mindennapos mókuskerékből. 
 • Ha félsz a munkában való változásoktól.
 • Ha munkát szeretnél váltani, de félsz a változástól.
 • Ha nemrég költöztél és hátra hagytad a rokonokat és a családod. 
 • Ha fontos vagy magadnak és kézbe akarod venni az életed irányítását.
 • Ha nem találod a helyed a világban.
Találd meg a helyed a világban!

Fejes Gabi

Specialitásom: Újrakezdés idegenben vagy  újra itthon.  Segítek, hogy bárhol is élsz, lelj otthonra önmagadban!

Időtartam: kb. 1-1,5 óra

Konzultáció díja: 18.000 Ft

+36 20/2318-716

sziverogabi@gmail.com